« Vissza az összes hírhez

Bokod lakótelep melegvíz szennyvízkezelési díj számlázása

Tisztelt Díjfizető!

Az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. Bokod lakótelep melegvíz ellátásához ívóvizet vásárol az ÉDV Zrt-től. A lakótelepi lakásokban található melegvíz órák fogyasztási adatait korábban a bokodi szennyvíz kezelést végző társaságnak adtuk át megrendelés alapján, ez a Kft. állította ki a melegvíz szennyvízkezelési díjról szóló számlát a lakástulajdonosoknak, és szedte be a szolgáltatási díjat.

 

Bokod község szennyvízkezelési feladatait az ÉDV Zrt. vette át a helyi szolgáltatótól. Az ÉDV Zrt. 2015. január 22-én közölt álláspontja szerint a használati melegvíz csatornaszolgáltatás részére vonatkozóan adatszolgáltatást nem kaptak a Bokodi Szolgáltató Kft-től, és nem kívánják számlázni a használati melegvíz csatornaszolgáltatási részét a lakosság felé.

Az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. 2014. május 01-től közvetlenül kifizeti a csatornaszolgáltatási díjat a hőközpontba beérkező vízmennyiségre. A továbbiakban a díjfizetők melegvíz óráján jelentkező fogyasztott mennyiség csatorna díját, mint közvetített szolgáltatást az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. számlázza ki Önöknek. Az első ilyen tartalmú szolgáltatói számlát
2015. márciusában állítjuk ki.

Az – álláspontunk szerint – önhibánkon kívüli késedelmes számlakibocsátásért a fentiek figyelembevételével megértését kérjük.

Amennyiben Önnek nem áll módjában a 2014. május 01-től terjedő időszakra vonatkozó csatornaszolgáltatási díjat egy összegben kifizetni, úgy kérjük, keresse fel ügyfélszolgálati irodánkat részletfizetési megállapodás megkötése céljából.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:
Oroszlány, Bánki D. u. 2. Tel.:34/361-688

Nyitva tartási idő:
Hétfő: 700 – 1900; Szerda: 800 – 1200 és 1300 – 1600


« Vissza az összes hírhez