« Vissza az összes hírhez

Befejeződtek a fűtési rendszeren végzendő karbantartási munkák

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakossági Felhasználókat, hogy 2016. szeptember 1-el befejeződtek a fűtési rendszeren végzendő karbantartási munkák. Társaságunk 2016. szeptember 15– én megkezdi a fűtésindításra való felkészülést, az épületek belső fűtési hálózatának töltésével és légtelenítésével.


A fűtésszolgáltatás indítása csak az épületek feltöltése és légtelenítése után végezhető el zökkenőmentesen, ezért a fűtés szolgáltatás végleges beindításáig csak üzemzavar miatt áll módunkban leüríteni az épületeket.
Felhívnánk a Felhasználók figyelmét, hogy a belső fűtési rendszerükön megkezdett munkálatokat a fenti időpontra befejezni szíveskedjenek, amennyiben nem lehetséges, úgy azt jelezzék a Szolgáltató felé a (34) 361-171-es telefonszámon.

A töltés során a fenti időpont után keletkező és az átalakításokkal összefüggő elázásokért társaságunk nem vállal felelősséget!

Társaságunk kéri, hogy a belső fűtési rendszerükön végzendő munkák miatti ürítéseket 2016. szeptember 30. utáni időpontra ütemezzék, hogy biztonságban és a kellő időben indítható legyen a fűtés az épületükben. Ettől az időponttól kezdve szükséges az épület közös képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata. Az ürítéssel kapcsolatos üzemszünetről való kiértesítés az érintett lakóközösség részére a megrendelő feladata.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását, előre is köszönjük együttműködésüket.


« Vissza az összes hírhez