« Vissza az összes hírhez

Lakossági hőközpontok korszerűsítése

Az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. előre tervezett beruházás keretében, saját pénzügyi finanszírozásban és kivitelezésben befejezte a 2007-ben megkezdett lakossági hőközpontok szétválasztásával és korszerűsítésével kapcsolatos utolsó öt lakossági épület hőközpontjának átalakítását.

Ezek között a Népek barátsága u. 6-8-10., Dózsa Gy. u. 1-3-5., Dózsa Gy. u. 7-9-11., Dózsa Gy. u. 13-15-17. és a Dózsa Gy. u. 23-25-27 számú épületek készültek el az év első felében.

A régi elavult berendezések helyett új korszerű kompakt hőközpontok kerültek beépítésre, melyek során gazdaságosabbá vált karbantartásuk.

Hőközpontok átalakítás előtti állapota:

Az új hőközpontok a korszerű berendezéseknek köszönhetően pontosabb, gyorsabb beavatkozást tesznek lehetővé a fűtés – és melegvíz-szolgáltatáshoz szükséges paraméterek beállítására, melynek következtében jelentős megtakarítás érhető el az adott épület energiafelhasználásnál.

Hőközpontok átalakítás utáni állapota:

Nem utolsó sorban kialakításuknak köszönhetően kisebb helyigénnyel rendelkeznek, ennek következtében a feleslegessé vált területek a szerelést követően felújítva visszaadásra kerültek a lakóközösségek részére.

A fenti projekt lezárásával megvalósult a 2007-ben kezdődött, a szolgáltatási területen lévő összes lakossági felhasználói hőközpontok korszerűsítése. A korszerű technológiának köszönhetően az új berendezésekkel hosszútávra biztosított az üzembiztonság és a gazdaságos üzemeltetés.


« Vissza az összes hírhez