« Vissza az összes hírhez

Őszi fűtésszolgáltatás indítással kapcsolatos tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakossági Felhasználókat, hogy 2018. szeptember 1-gyel befejeződtek a fűtési rendszeren végzendő karbantartási munkák. A kedvező időjárási körülmények miatt Társaságunk 2018. szeptember 19-én kezdi meg az épületek belső fűtési hálózatának töltését és légtelenítését.

A fűtésszolgáltatás indítása csak az épületek feltöltése és légtelenítése után végezhető el zökkenőmentesen, ezért a fűtés szolgáltatás végleges beindításáig csak üzemzavar miatt áll módunkban leüríteni az épületeket.

Felhívjuk a Felhasználók figyelmét, hogy a belső fűtési rendszerükön megkezdett munkálatokat a fenti időpontra befejezni szíveskedjenek, amennyiben ez nem lehetséges, úgy azt jelezzék a Szolgáltató felé a (34) 361-171-es telefonszámon.

A töltés során a fenti időpont után keletkező, és az átalakításokkal összefüggő elázásokért társaságunk nem vállal felelősséget!

Társaságunk kéri, hogy a belső fűtési rendszerükön később végzendő munkák miatti ürítéseket 2018. szeptember 30. utáni időpontra ütemezzék, hogy biztonságban és kellő időben indítható legyen a fűtés az épületükben. Ettől az időponttól kezdve szükséges az épület közös képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata. Az ürítéssel kapcsolatos üzemszünetről való kiértesítés az érintett lakóközösség részére a megrendelő feladata.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását, előre is köszönjük együttműködésüket!


« Vissza az összes hírhez